Od 17. do 21. februarja, v času šolskih zimskih počitnic, je na naši šoli potekal športno-jezikovni tabor. Šolski sklad je dejavnost organiziral z željo, da bi otrokom na sproščen način približali vsakdanjo rabo tujega jezika, športni del pa je pomagal, da so se dopoldnevi, čeprav preživeti na šoli, odvili v počitniškem vzdušju.

Hvala vsem sodelujočim, ki so s svojim strokovnim znanjem pripomogli h kvalitetni izvedbi programa, s svojo srčnostjo pa prenašali na otroke navdušenje in spreminjali vsakdanjost v posebno doživetje.

Organizatorji si na tem mestu želimo poimensko izpostaviti tiste, ki so svoj del programa bili pripravljeni izvesti prostovoljno: Tajrin, Kostja in Matija iz plesne šole KRE-art iz Deskel, ga. Neža Valentinčič, maserka, Janez Makorič, Aleks Pavlin, Kevin Pavlin in g. Aljoša Grabnar iz karate šole Goryu ter Marjeta Cejan, Meta Urlič, Brina Urlič, Nejc Cencič in Aljaž Mugerli – taborniki rodu Odporne želve iz Deskel. Vaše dobrovoljno sodelovanje je poleg osvojenih veščin dalo otrokom tudi kopico najpomembnejših življenjskih resnic o dobri volji, požrtvovalnosti, moči skupinskega dela in skrbi zase in za druge. Hvala za tako svetel zgled.

V posebno veselje nam je tudi zavedanje, da je tabor povezal učence obeh osnovnih šol naše občine. Zato si za prihodnje projekte želimo dobro izkušnjo ponoviti, jo v naslednjih letih nadgrajevati in povezanost utrjevati tudi na številnih drugih področjih.

Nenazadnje pa gre zahvala tudi vam, dragi starši, da ste nam otroke zaupali, jih k sodelovanju spodbudili in nam z besedami pohvale ali dodatnih predlogov pokazali, v katero smer naj usmerimo svoje nadaljnjo delo in trud. Za sodelovanje se toplo priporočamo tudi v prihodnje.

Galerija slik

 

(Skupno 97 obiskov, današnjih obiskov 1)