Skoči na glavno vsebino

Mladinska predstava Pika Nogavička

Po osmih mesecih priprav smo z Dramskim krožkom Osnovne šole Kanal 24.5.2022, ob 18. uri priredili premiero predstave Pika Nogavička.

Nastopajoči smo se na ta dan ob 17. uri zbrali v večnamenski dvorani in se začeli pripravljati na nastop. Ponovili smo prizore pri katerih nismo bili sigurni, da ga obvladamo. Mentorica Valentina Dugar nam je pomagala pri dokončni postavitvi scene in nas spodbujala pred nastopom. Petnajst minut pred začetkom je hišnik začel sprejemati gledalce v dvorano. Nastopajoči smo postali živčni. Na trenutke smo bili v dvomih, da nam bo uspelo izpeljati celotno predstavo. Napočil je trenutek in stopili smo na oder. Imeli smo veliko treme, a smo jo hitro premagali.
Po predstavi smo bili vsi navdušeni, na oder pa je stopila naša ravnateljica Barbara Kragelj Jerič. Čestitala je vsem nastopajočim ter ekipi, ki je skrbela za ozvočenje in luči.

Naslednji dan, 25.5.2022 smo nastopili še dvakrat. Najprej za najstarejšo skupino vrtca in učence razredne stopnje. Kasneje pa še za učence predmetne stopnje. Vsi so bili presenečeni nad predstavo, ki nam je uspela, mi pa ponosni na naš uspeh.

Kim Dugar 9.a

Dostopnost