Skoči na glavno vsebino

Športne igre mladih

V četrtek, 23. 5. 2024, so se drugošolci OŠ Kanal in POŠ Kal nad Kanalom udeležili športnih iger mladih v Tolminu. Na prizorišču je že bilo veliko učencev prve triade iz več šol. Pomerili so se v treh igrah: Med dvema ognjema, tek na 60 metrov in poligonu. Učenci naše šole so dosegli 1. mesto v igri Med dvema ognjema in prejeli medaljo. Ekipa štirih učencev je zmagala v poligonu. Z velikim veseljem so oblekli športne majčke, ki so jih dobili kot nagrado. V  teku na 60 metrov – deklice je zmagala učenka 2. a razreda in prejela medaljo. Učenci so bili navdušeni in veseli. Čestitke vsem!

Mentorica: Zvonka Pečenko

     

VTISI DRUGOŠOLCEV:

V četrtek smo se z avtobusom peljali v Tolmin. Sodelovali smo na športnih igrah. Igrali smo med dvema ognjema, tekli na 60 m in igrali nogomet. Med odmorom smo metali obroče. Dobili smo medaljo, piškote in majico. Zelo smo uživali. (Tobija Koncut, 2. a)

Bili smo v Tolminu. Tam smo tekli na 60 metrov. Zelo sem se zabavala. Igrali smo razne igre. Igrali smo tudi med dvema ognjema. (Aurora Trampuž Velikonja, 2. a)

V Tolminu mi je bilo zelo všeč. Všeč mi je bilo, ko smo tekli na 60 metrov. Dobili smo zlato medaljo. (Matic Rutar, 2. a)

Tekli smo na 60 metrov in igrali Med dvema ognjema. Igrali smo se z žogo in en odpadek dali v pravi koš. Lep dan je bil. (Anej Podveršič, 2. a)

V Tolminu smo igrali športne igre. Bilo je lepo. (Emil Skopljak, 2. a)

Zjutraj smo se z avtobusom odpeljali v Tolmin. Sodelovali smo pri športnih igrah mladih. Bili smo zelo uspešni. Pri vseh treh igrah smo dosegli prvo mesto in dobili nagrade. Bili smo zelo veseli. (Ana Mari Miklavc, 2. a)

V Tolmin smo šli z avtobusom. Tam smo igrali Med dvema ognjema in tekmovali v teku na 60 metrov. Dobili smo medaljo. Ko smo vrgli dva obroča, smo dobili piškote. Z nami so šli tudi učenci iz POŠ Kal. Bilo mi je zelo všeč. (Zala Šuligoj, 2. a)

Tekli smo na 60 metrov. Bila sem četrta. Bilo je super. V igri Med dvema ognjema smo bili prvi. Dobili smo medaljo. Zelo smo bili srečni. (Sara Žnidarčič, 2. a)

           

Dostopnost