Skoči na glavno vsebino

Športni dan 1. triade – pohod na Mengore in jahanje na ranču Pelance

Srečna sem bila, ko sem videla konje. Ko sem vodila konja, me je bilo strah. Ko sem bila na konju, sem bila malo prestrašena, potem sem se navadila. Vodila me je Sofia. Na pohodu smo videli veliko znanilcev pomladi.

Ema, 2. a

 

Všeč so mi bili konji, pa tudi, ker sem bila z mojo najljubšo prijateljico v isti skupini. Všeč mi je bila kobila Lizi. Najprej sem jo jahala, potem sem jo še vodila. Ko smo šli hodit, smo videli vojaške bunkerje. Na vrhu hriba je bil zelo dober razgled. Videlo se je zelo daleč.

Maja, 2. a

 

Danes smo imeli športni dan. Hodili smo na Mengore. Videli smo bunker, pri cerkvi smo jedli malico. Videl sem tudi top. Po malici so otroci odšli na jahanje. Konji so bili zelo veliki. Naslednjič bom jahal tudi jaz. Pobožal sem konja in dobil žigec. Z avtobusom smo se vrnili nazaj v šolo. Bilo je zelo lepo.

Paul, 2. a

 

Všeč mi je bilo, ko sem jahal in božal konje. Tudi vodili smo konje. Opazovali smo rastline in si ogledali bunker. Videl sem stare hiše in hribe.

Anže, 2. a

 

Šli smo hodit na Mengore. Videl sem rožice, bunkerje in top. Slišal sem zvonec. Ko so konji hodili po pesku, se je kadilo. Konji so jedli, nato smo jedli malico tudi mi.

Maj, 2. a

 

Meni je bilo najbolj všeč, ko sem jahala Lizi. Všeč mi je bil razgled z Mengor. Še dobro, da je bilo lepo vreme.

Sofia, 2. a

 

Šli smo na Ranč Pelance. Ko smo prišli do ranča, smo se razdelili v dve skupini. Ena skupina je šla na Mengore, druga pa jahat konje. Jaz sem šla najprej na Mengore. Tam je bil cilj cerkvica. Izpred cerkvice je bil lep razgled. Videla sem gore, hiše in gozdove.

Tanaja, 2. a

 

Na konju mi je bilo lepo. Ko sem jahala, sem morala biti zbrana. Nisem se smela ozirati nazaj. Ko je prišla druga skupina, smo se zamenjali. Tako, da je šla prva skupina na Mengore. Bilo mi je všeč. Imeli smo zabaven dan.

Sofija, 2. a

 

Meni je bilo všeč, ko sem jahala konje. In tudi ko nam je gospa dala žige. Ko smo hodili na Mengore, je bilo strmo. Videla sem veliko rožic.

Melissa, 2, a

 

Jahal sem kobilo. Osmič sem že jahal konja. Bilo mi je všeč. Šli smo na Mengore. Zelo je bilo toplo.

Jaka Š., 2. a

 

Šli smo hodi na Mengore. Hodili smo po gozdu. V gozdu smo videli bunkerje. Jahal sem kobilo Karin. Ni me bilo strah konjev. Učiteljica Nejka je bila prijazna.

Jaka K., 2. a

 

Meni je bilo všeč, ko smo jahali konja. Sedeli smo na konju in se držali za sedlo. Mene ni bilo strah. Božal sem konja in ga tudi vodil. S prijatelji smo si menjali konje. Potem smo šli na Mengore. Tam smo videli bunkerje. Ko smo hodili, smo videli znanilce pomladi. Bilo mi je všeč.

Jakob, 2. a

Julija in Mija L., 3. b

Klara, 3. a in Meta, 3. b

Laura, 3. a

Galerija slik

Dostopnost