Skoči na glavno vsebino

Živali na obisku

NARAVOSLOVNI DAN, 24. 11. 2022

VTISI DRUGOŠOLCEV

 

Spoznal sem kačo, krastačo in želvo. Najboljše mi je bilo, ko sem pobožal ježka. Nagnusno mi je bilo, ko sem pobožal kačo.

Jakob Strnad

 

Videla sem udava in  puščavskega skakača. Bilo mi je všeč, ker smo lahko prijeli in pobožali ježka. Želvi je bilo ime Rumenovratka. Videla sem tudi krastačo.

Sofija Muznik

 

Bilo mi je všeč, ker sem lahko pobožala ježka, puščavskega skakača in želvo. Skakač je bil zelo mehek in hiter. Jež je bil belkast. Želva je imela rumen trebuh.

Melissa Berlot

 

Najljubša žival mi je bila ježek. Bilo je šest živali. Bila je tudi kača. Reševali smo zabavne naloge. Gospod in gospa sta povedala tudi uganke o živalih. Peli smo ob igranju na kitaro.

Zoja Lokar Humar

 

Lep je bil ježek. Krastača je bila sluzasta. Kača je bila luskasta. Puščavska miš je bila srčkana. Ščurek je imel krilca.

Eva de Paoli

 

Videla sem udava, ježa, želvo Rumenovratko, puščavskega skakača in cvrčka. Imela sem kačo okoli vratu. Zelo mi je bil všeč ježek. Puščavski skakač je bil majhen. Rumenovratka je bila punca.

Maja Gabrijelčič

 

Dali so mi kačo okoli vratu. Zelo mi je bilo všeč. Videli smo ježa, udava, želvo, krastačo in puščavskega skakača. Jež je žuželke, želva je solato, miš je semena, udav je male sesalce, krastača muhe.

Jaka Škvarč

 

Imel sem kačo okoli vratu. Potikal sem ježka. Videl sem udava. V roki sem imel želvo. Kviz mi je bil všeč.

Jaka Košir

 

Všeč mi je bilo takrat, ko sem dala kačo za vrat. Krastači je ime Pikica, miški je ime Štefan. Tenrek ni imel špičastih bodic. Kača je udav.

Ema Stegel

 

Miška je bila bela. Udava sem dala okoli vratu. Ježek mi je bil všeč. Želva se je klicala Rumenovratka. Ščurek mi ni bil prav všeč.

Tanaja Jevšček

 

Potipal sem udava. Rumenovratka ima zelo rumen vrat. Jež je iz Madagaskarja. Krastača ima veliko pik. Puščavski skakač je miš.

Žiga Vesel

 

V razred je prišel gospod, ki je prinesel živali. V kletkah je imel ježa, miško, kačo, žabo in ščurka. Pobožala sem ježka. Po trebuhu je imel mehko dlako. Njegove bodice bodejo. Na vrat so mi dali kačo. Kača je bila rjave barve. Ogledali smo si tudi miško, ki je imela rdeče oči.

Elma Demiri

 

Miška je bila siva. Udava sem se bal. Ježka sem pobožal. Rumenovratka je bila zelo lepa. Krastača je imela pike.

Maj Humar

 

Meni je bil lušten jež. Potikal sem kačo. Bila je trda. Všeč mi je bila tudi miš. Bila je mehka. Živali imam rad.

Paul Lohn Humar

 

Bilo me je strah kače. Všeč mi je bila miška. Z veseljem sem jo pobožala. Tudi ježek mi je bil všeč. Gnusna mi je bila kača.

Elis Brezavšček

 

Najbolj mi je bila všeč kača. Imel sem jo okoli vratu. Všeč so mi bili še jež , želva in krastača. Bilo mi je lepo, ko smo peli.

Maj Brezavšček

 

Spoznali smo udava, puščavskega skakača, krastačo, ježa in ščurka.

Karolina Čelešnik

Galerija slik

Dostopnost