Skoči na glavno vsebino

Jumicar

Danes nas je obiskal Jumicar. Vozili smo se z avtomobilčki na bencin. Na poligonu so bili prometni znaki in semafor. Avtomobilčki so bili rdeče, rumene in zelene barve. Zelen je imel dva sedeža. Bila sem v zelenem. Potem nas je obiskal policist. Zavrtel nam je video o kolesarjenju in o delih kolesa. Na primer krmilo, sedež, zvonec, luč, odsevnik na pedalu in na gumi ter guma.

Živa Golja, 3. a

 

Danes, 16. 9. 2021, ob 8. uri nas je obiskal Jumicar. Vozili smo se z avtomobilčki. Postavili so tudi prometne znake. Zraven je bil tudi en gospod, ki nam je pomagal. Prišel je tudi policist. Povedal nam je, kako biti varne v prometu. Bil je lep dan.

Amalija Koncut, 3. a

 

Obiskala sta nas moška iz podjetja Jumicar. Pripeljala sta električne avtomobila, semafor in prometne znake. Vozili smo se z avtomobili po igrišču. Po malici nas je obiskal policist. Učil nas je o prometu. Pogledali smo posnetek o prometu. Ko je policist odšel, smo se pogovarjali o evropskem tednu mobilnosti.

Marija Čelešnik, 3. a

 

Danes smo se vozili z avtomobili, ki niso bili na pedale, ampak na bencin. Jaz sem previdno vozil. Bili so tudi prometni znaki. Upošteval sem prometne znake.

Rajmond Kofol, 3. a

 

Danes so nas obiskali Jumicar. Vozili smo se z avtomobilčki na bencin na igrišču. Obiskal nas je policist. Spoznali smo veliko prometnih znakov. Avtomobili so bili različnih barv, recimo rdeče, rumene, zelene. Gledali smo videoposnetek. Velika nesreča je bila na cesti z avtomobili.

Anton Thiago Leban, 3. a

 

Danes je k nam prišel Jumicar. Vozili smo se in upoštevali pravila. Tam smo bili od 8h do 9h. Pripeljali so veliko znakov. Imeli so tudi veliko avtomobilov na bencin. K nam je prišel tudi policist.

Mia Jakopič, 3. a

Dostopnost