Skoči na glavno vsebino

Obvestilo

Spoštovani starši!

Na šoli smo zaznali porast karanten med učenci, ki izvirajo iz izvenšolskih dejavnosti ali zasebnih stikov. Prosimo vas, da nas o stanju svojih otrok, povezanem s Covid-19 obveščate na sledeče načine:

  1. Če je vašemu otroku odrejena karantena (zaradi stika izven šole), pošljite elektronsko sporočilo na tajnistvo@os-kanal.si. V sporočilo vključite ime in priimek otroka, oddelek, časovno opredelitev karantene (trajanje od do). Za te učence bo šola v času karantene izvajala pouk na daljavo, z učitelji pa boste stik ohranjali preko eAsistenta.
  2. Če je vaš otrok pozitiven na hitrem testu, ga zadržite doma. Šolo obvestite o trenutnem stanju, nemudoma pa obvestite zdravnika in otroka naročite na testiranje PCR. Za te učence bo šola v času izolacije izvajala pouk na daljavo, z učitelji pa boste stik ohranjali preko eAsistenta. Po prejemu izvida šolo seznanite z njim. O povratku otroka v šolo odloči njegov osebni zdravnik, šola pa pouk na daljavo za učenca izvaja do takrat.
  3. Če bo vaš otrok v visoko rizičnem stiku v šoli, vas bomo o tem obvestili mi. Za te učence bo šola v času karantene izvajala pouk na daljavo preko spletnih učilnic, z učitelji pa boste stik ohranjali preko eAsistenta.

Za sodelovanje in razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo, vam želimo vse dobro in vas prav lepo pozdravljamo!

Dostopnost