Skoči na glavno vsebino

Prva karantena

Pisal bom o tem, kako sem doživel svojo prvo karanteno. V petek popoldne sem se vrnil iz šole v naravi. V nedeljo malo pred deveto zjutraj se je začelo dogajati.

Z mamo sva se učila in ponavljala snov. Mamin telefon je bil na mizi. Zaslišal sem, da je prišlo sporočilo na e-asistenta. Pogledava in vidiva, da je sporočilo od vodstva šole. Mama je začela brati. Prebrala je, da se je med udeleženci šole v naravi pojavila okužba s korona virusom. Zaradi tega sem v karanteni do četrtka.  Nismo vedeli, kdo je okužen in če sem imel stike z njim, zato sem naredil test. Ko sem čakal na rezultat testa, sem bil zelo vznemirjen, kljub temu da nisem imel znakov okužbe. Test je bil negativen .Po opravljenem testu sva nadaljevala z učenjem. S ponedeljkom se je začela šola na daljavo.  Zjutraj sem se še enkrat testiral, test je bil spet negativen.

Pogledal sem v spletno učilnico, katere naloge moram narediti. Šola na daljavo mi ni všeč. Ko sem bil v karanteni, mi je bilo dolgčas. Upam, da mi ne bo treba biti več v karanteni.

 

Tomaž Humar, 6.b

Dostopnost